Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Még több majmot a banánköztárs
  2008-01-28 08:09:35, hétfő
 
  Még több majmot a banánköztársaságnak!


2008.01.27.

Virág eftárs szavaival: ,,A nemzetközi helyzet fokozódik!"

Ha egészen korrektek szeretnénk lenni politikailag, akkor azt kell, hogy mondjuk, itthon is!

A posztkommunista utódpárt és elmaradhatatlan oldalnehezéke, a velük kéz a kézben járó másik gyökértelen kaszt, a társadalmat gátlástalanul kizsigerelő, s közben egyúttal a végletekig meg is alázó kozmopoliták által bevezetett, a kormányzást immáron több esztendeje permanens kampánnyal felváltó látszat tevékenység közepette a polgárok már megszokhatták, hogy kis hazánkban nagyüzemi szinten zajlik a zavarkeltés. No nem a Fábry Sándor-féle ,,kezeket a paplan fölé, éljenek a csajok" című, zömmel az örömszerzésen alapuló tematika, hanem inkább a totális káosz megvalósítására az egykori sztahanovista mozgalmak tervtúlteljesítéseit megidéző hangyaszorgalommal kivitelezett központi hülyítés, a szolgalelkületű ölebmédián keresztül.
Nemrég történt, hogy az Index internetes portálon megakadt a szemem az egyik cikk címén, de még inkább annak egymondatos beharangozóján. A képernyőn ez volt olvasható:

,,Több banánt a köztársaságnak
Ha a miniszterelnök a helyén maradhatott az őszödi beszéd kiszivárgása után, miért vonnának felelősségre egy kompromittálódott ügyészt?"

Ez minimum jelzésértékű!
Több szempontból is!
Mindannyian tudatában vagyunk annak, mennyire fásulttá és közönyössé vált a magyar társadalomnak egy tekintélyes része a gengszterváltásnak nevezett politikai bohózat lezajlása óta eltelt bő másfél évtized alatt. Nincs is mit csodálkoznunk ezen, hiszen a történésekből nagy általánosságban mindig ugyanazok kerülnek ki vesztesen. Akár a nagy fordulatot nézzük, akár az azóta ,,történelmet írunk!" címkével felpántlikázott különböző egyéb más, a központi politikai marketing által a széles néptömegek számára sorsdöntőként feltüntetett eseményeknek. Lásd a talán legversenyellenesebb és legantidemokratikusabb szervezethez, az Európai Unióhoz való csatlakozást, vagy a szinte semmire sem jó Európai Parlamentbe történő képviselők delegálását, de ugyanitt említhetnénk a kettős állampolgárságról szóló népszavazást is. Ez utóbbi volt Trianon óta talán a legarcpirítóbb, s egyúttal a népet, a nemzetet legjobban megalázó, és alapjaiban megrendítő aljasság. Ráadásul úgy, hogy tökéletes prezentációját adta annak, mennyire nem változott semmi. Ahogyan azt mondani szoktam, most is ugyanolyan buták és ostobák vagyunk, mint évszázadokkal ezelőtt, legfeljebb csak a gyilkolás és a távolról történő ölés eszközei váltak nagyságrendekkel hatékonyabbá és mindenki számára könnyebben elérhetővé. Mondom ezt azért, mert a XXI. században, a fene nagy demokrácia és műveltség közepette, gyakorlatilag egy egész nép, de annak legalábbis egy tekintélyes része nem nézett, nem gondolkodott, hanem simán hagyta magát megvezetni egy szereplési vágytól és magamutogatási ingertől vezéreltetett idióta ripacs által.
Tényleg, semmiből sem tanulunk. Legalábbis a jelek szerint.
De térjünk vissza az Indexen megjelent íráshoz, és nézzük meg, miért is jelzésértékű a cikk egymondatos ajánlója:

,,Amikor közzétettük a 2006 őszén történt egyik rendőri túlkapás ügyében bennfentes információkkal rendelkező, tanúkat fenyegető ügyész önleleplező mondatait [1], az anyagot előzetesen véleményező jogászok egy lyukas garast sem tettek volna arra, hogy az illető még másnap is a Fővárosi Főügyészség szóvivőjeként szolgálhatja a jogszabályok megtartását és megtartatását egy olyan intézmény munkatársaként, amit a magyar jogrendszer a törvényesség egyik legfőbb őreként definiál.
(...)
Ihász szerint az ügyész, az általa vezetett intézmény szóvivője ,,pusztán a szakmai véleményét mondta el az ügyről", amikor ,,magánszemélyként" a bíróság épületében fenyegette, hamis tanúzással vádolta a rendőri bántalmazásos ügy sértettjeit, és annak a meggyőződésének adott hangot hangfelvétellel dokumentált módon is, hogy az ügyben nem a megfelelő emberek ülnek a vádlottak padján, mert ő ,,rendőr kollégáktól" tudja, hogy kik voltak a valódi tettesek.
Egy kevés stílusérzékkel megáldva még azt is hozzátehette volna a fővárosi főügyész, hogy a Markó utcában elhangzott ügyészi szpícs ,,a legszenvedélyesebb igazságbeszéd volt a rendszerváltozás óta", amelyet az Index arra használt fel, hogy ,,politikai poklot csináljon az országból".
De tényleg: Ha a miniszterelnök a helyén maradhatott az őszödi beszéd kiszivárgása után, miért vonnának felelősségre egy kompromittálódott ügyészt?"

Nos, úgy vélem a Fricz Tamás által a köztudatba behozott ,,következmények nélküli ország" című terminus technikusra ne is pazaroljuk a drága időt és energiát, ezt ma már minden óvodás akár álmából felkeltve is betéve tudja. Van itt azonban egy másik érdekes, jelzésértékű momentum!
A minta az, ami igazából érdekes, és elgondolkodtató. De maga a portál kommunikációja is. Minden attól függ ugyanis, hogyan értelmezi azt az olvasó. Mi tévők legyünk? Bagatellizáljuk az ügyet, ahogyan azt első ránézésre gunyoros megfogalmazásával az internetes portál is teszi? Semmiképpen! Hiszen a cikk szerzője Bodoky Tamás sem tud szemet hunyni a dolog felett, ezért is az ironikus hangvétel.
Murphy mondja egy helyütt, hogy ami elromolhat, az általában el is romlik. No, mármost Murphyt szabadon értelmezve e logika mentén azt is mondhatjuk, hogy amit félre lehet érteni, azt általában félre is értik. Ron Werber óta pedig tudhassuk, hogy amiről a posztkommunista hatalom azt szeretné, hogy félre értsék, azt félre is fogják érteni, mert hogy ők, szolgalelkületű ölebmédiájuk hathatós támogatásával félre is értetik azt.
No, mármost egész nyugodtan feltehetjük magunknak a kérdést, mi történik akkor, amikor az őszödi böszme ordenáré nagy hazugságbeszédének a nép számára központi ,,igazságbeszédként" való szervírozásához hasonlóan ezúttal is ugyanazt a szemléletmódot tekintik magukénak, és a cikk írójához hasonlóan - ám tőle eltérően nem ironikusan, hanem a lehető legnagyobb komolysággal - vágják a pofánkba, hogy ,,Na ne röhögtessé mán haversrác, eltévesztetted a vonatkoztatási szintet! Ez csak egy ügyész, hun van ez a miniszterelnök eftárshoz képest? Ha ő megúszta..."
Itt azonban szeretném felhívni valamire a tisztelt Olvasó figyelmét!
Dr. Varga Tibor jogtörténész zseniális szófordulatát kölcsönvéve, a ,,nagy francia elsötétedés" óta dívik általános gyakorlatként a hatalmi ágak szétválasztása a magát műveltnek nevező nyugati világban. No, mármost az ügyész az ügy szempontjából nem egy egyszerű földi halandó csupán, hanem az egyik hatalmi ág, az igazságszolgáltatás egyik képviselője, szereplője.
(Már hallom is az első szirénhangokat, kis hazánkban nem beszélhetünk igazság-, csak jogszolgáltatásról. Bizony, főként, ha ezt az ügyet is beleveszük, hajlamosak vagyunk igazat adni azoknak, akik e véleményüket hangoztatják.)
(E helyütt nyissunk még egy rövid zárójelet és említsük meg, hogy a közhiedelem ugyan Montesquieunek tulajdonítja a három klasszikus hatalmi ág megalapozását, mi azonban ne feledkezzünk meg Arisztotelészről, aki tanult kollégáját jóval megelőzően már agyalt a problémakörön. Ő közügyekről tanácskozó testületet, a magisztrátusokat és az igazságszolgáltatás szervét említi meg, ami - a parlament összetett szerepét tekintetbe véve - teljesen megfeleltethető a törvényhozás-végrehajtás-igazságszolgáltatás hármasának.)
De megyünk tovább!
Van egyszer tehát a következménynélküliséget félreértelmezhető egymondatos cikkajánló, ami kitűnően rávilágít arra, mennyire nem jelent semmit manapság az a fogalom, hogy demokratikus jogállamiság, és mennyire nem megyünk semmire azzal a faramuci szóval sem, hogy európaiság. Hiszen mindez egy teljes jogú európai uniós tagállamban történik a nagyszerű, szebb jövő reményével kecsegtető XXI. században.
Azé ez nem semmi!
Mert miről is van szó?
Igazam van, ha azt mondom, ebben a teljes jogú európai uniós tagállamban nem beszélhetünk jogállamról, jogállamiságról?
Első ránézésre azt kell mondjuk, bizony, igazam van!
Mi mást mondhatnék? Hiszen a második számú közjogi méltóság -figyelem, titulusa szerint ő a felelős magyar miniszterelnök!!! - rezzenéstelen pókerarccal belehazudik egy egész nemzet pofájába, majd amikor kiderül, hogy gáz van, mintha mi sem történ volna, esze ágában sincsen, hogy hamut szórjon a fejére, majd mély megbánást tanúsítva felálljon a hatalom süppedős fotöjéből.
Igazam van, ha azt mondom, ebben a teljes jogú európai uniós tagállamban nem beszélhetünk jogállamról, jogállamiságról?
Első ránézésre azt kell mondjuk, bizony, igazam van!
Mi mást mondhatnék?
A népet leverő rendőröket már eleve úgy vezényelték ki, hogy azonosíthatatlanok legyenek. Nem is tudták azonosítani őket. Majd kiderül, hogy az ügyész mégis tudja, kik sárosak a dologban. Ő viszont nem mondja meg! Tehát akkor mégis csak lehetett volna azonosítani őket?! Hogy is van ez?
És akkor Te, meg én, mint az egyszerű adófizető barom státuszába sorolt bérrabszolgák, ezek után még bízzunk jogban és igazságban? De hiszen a saját államunkban nem bízhatunk! Láttuk! Immáron fizikai létezésünkben voltunk fenyegetve 2006. október 23-án!
Hölgyeim és Uraim! Tudnak Önök még egy olyan országot mondani az Európai Unióban, ahol az adott állam saját állampolgárait fenyegeti a fizikai létezésükben?
De tényleg! Ha már itt tartunk, tegyünk mán rá még egy lapáttal! Hadd kérdezzem meg, hogy ilyen helyzetben egyáltalán mit várhat az egyszerű állampolgár jogbiztonság címszó alatt? Létezik ez még kis hazánkban? Vagy a hatalom azt tehet, amit csak akar?
Van itt egyáltalán jogegyenlőség? E tárgykörhöz kapcsolódóan ismét idézzünk egy rövid részletet az Index írásából:

,,A politikai motivációra gyanakvóknak, például Bárándy György ügyvéd úrnak arra szeretnénk a legmélyebb tisztelettel felhívni a figyelmét, hogy az Index hangsúlyosan emberi jogi, nem pedig politikai kérdésként kezelte [3], tálalta [4], tudósította [5] az egész ügyet.
Ennek alátámasztására - rendőrszlenggel élve - el kívánjuk mondani, hogy Angel Mendoza, Magyarországon élő perui állampolgár véleményünk szerint azért kapta a legnagyobb verést a kőbányai rendőrkapitányság aulájában megbilincselve várakoztatott őrizetesek közül, mert az őt ütlegelő, rugdosó rendőrök cigánynak nézték, és ennek rasszista megjegyzések formájában hangot is adtak annak idején."

Durr egy pofon a jogegyenlőségnek. Ennyit arról, a kormánykoalíciót alkotó egyik párt által fennen hirdetett ideológiáról, hogy az idegen szép. A jelek szerint erre a helyzetre is érvényes a manapság az Európai Unióban tengődő Kósáné Kovács Magda szentenciájának idevonatkozó folyománya, miszerint, nem csak idegennek kell lenni, hanem annak is kell látszani. Mivel a hazánkban tartózkodó cigány (roma) kisebbség már jó ideje gyökeret vert a Kárpát-medencében, őket nem tekinthetjük idegeneknek, következésképpen az SZDSZ ideológiáját követve, szépnek sem. A szerv szerint tehát jár a verés?! Csak azért, mert cigány vagy? Pontosabban, csak azért, mert cigánynak látszol? A jelek szerint, úgy tűnik, igen. Arról nem a szerencsétlen rendőrök tehetnek, hogy señor Mendoza kinézetét illetően erőteljesen hajaz cigány honfitársainkra. Nem igaz?
Istenem, így járt. De legalább elviszi ,,jó" hírünket a nagyvilágba! Asszem ennek örülnünk kell!
Visszatérnék még egy gondolat erejéig a cikk egymondatos ajánlójára, miszerint ,,Ha a miniszterelnök a helyén maradhatott az őszödi beszéd kiszivárgása után, miért vonnának felelősségre egy kompromittálódott ügyészt?"
Ismét csak az első ránézésre inkább motoros rockkernek tűnő zseniális Dr. Varga Tiborra kell hivatkoznom. Az utóbbi időben volt alkalmam néhány előadásán részt venni a hallgatóság soraiban, sőt, többször is megtisztelt minket már Mediterrán Moszkva főterén, a Széchenyi téren is. Nos, Varga Tibortól többször hallhattuk mi a különbség a magyar és a nem magyar törvénykezés között. A magyar isteni eredetű alapokon nyugszik, míg a másik a romlandó ember írott törvényein.
Micsoda különbség!
És ez látszik itt tökéletesen megképződni. Ha valaki végigkövette az utóbbi évek történéseit, politikusi nyilatkozatait, szépen kirajzolódik előtte az írott (ráadásul az esetek nagy többségében csapnivalóan rossz) törvényekhez való görcsös ragaszkodás. De mégpediglen minden áron! (Ahogy mondani szokták, ha a fene fenét eszik, akkor is!) Nem csoda, hogy a hazugság árán való hatalomra kerüléstől, hatalmon maradástól egyenes út vezetett a saját népe ellen törő államhoz. Máshova nem is nagyon vezethetett út. Legyen elég csak két idézet, a teljesség igénye nélkül. Tudom, hogy gyakori idézgetésével lassan már a klasszikusok kategóriájába emelem a végóráit élő, mostanra már politikustársait sem megismerő Horn Gyulát, de tudják olyan ez, mint a zsidóknál a holokauszt. Ők aszongyák, mindig beszélni kell róla, hogy soha többé ne történhessen ilyesmi. Én is aszondom. Újra és újra emlékezetünkbe kell idéznünk Horn eftárs szavait! Hogyan nem szabad! Milyen embereket nem szabad, még véletlenül sem, a hatalomba közelébe engedni újra! Olyanokat semmiképpen, akik azt választják mottóul, ,,Lehet, hogy nem erkölcsös, amit teszünk, de jogszerű!"
Vagy itt van a másik, a politikai eligazodás és tisztánlátás ma még éjfekete sötétségbe burkolózó horizontján világítótoronyként funkcionáló mondat, mely az egykori állampárti cenzor, Lendvai Sipánka fogainak kerítését hagyta el, nem is olyan rég: ,,A politikában nincs helye az erkölcsnek!"
A dús képzeletű nép gyermekei zártkörű összejöveteleken az ilyen és hasonló megnyilvánulások lereagálásának alkalmával szokták feltenni a következő kérdést:
,,És anyád, hogy van?"
Maradva még kicsit a jogbiztonságnál (vagy annak teljes hiányánál?), idézzünk a nagy port felvert beszélgetésből:

A hangfelvétel szerint Varga tud valamit

Az Index birtokába jutott hangfelvétel ellentmond Varga verziójának. A hangfelvétel a szóváltás második, higgadtabb hangvételű részét örökíti meg, ami már a Fővárosi Bíróság épülete előtt, az utcán zajlott le Kruchina Károly, Kruchina Vince, Angel Mendoza és Varga Gergely között. Az alábbiakban szó szerint idézünk a felvételből:

"Varga Gergely: Nem az elkövetők ülnek a vádlottak padján. Én ennyit állítottam, és pont.
Kruchina Károly: Honnan tudod, hogy nem ők voltak?
Varga Gergely: Rendőr kollégáktól.
Angel Mendoza: Ez neked készpénz?
Varga Gergely: Ez nekem készpénz, én ügyészként dolgozom egyébként, elmondom, hogy teljes legyen a kép, és tudom, hogy kik az elkövetők. Ennyi.
Kruchina Károly: Ha ügyészként dolgozik, és tudja, hogy ki az elkövető, nem lenne kötelesssége...
Varga Gergely: Bocsánat, nem, mert én hivatali hatáskörömben nem szereztem tudomást az elkövetőkről. Most én magánszemélyként voltam jelen a tárgyaláson."

Mit lehet ehhez még hozzáfűzni? Asszem semmit. Ez önmagáért beszél. Ismételten felhívnám mindenkinek a figyelmét, az ún. igazságszolgáltatás berkeiben járunk. Ez ,,a nagy francia elsötétedés" óta állítólag egy önálló hatalmi ág.
Ja és még egyszer, csak a rend és pontosság kedvéért, mindez egy teljes jogú európai uniós tagállamban történik.
Tudom, hogy ezt is mán az unalomig ismétlem, de nem tudom megállni, muszáj e helyütt is feltennem a kérdést: Tessék mondani, erre tetszettek szavazni, ezt akarták?
Mert ha ez az ún. európai értékrend, az európai mentalitás, akkor köszönöm szépen, de én a magam részéről nem kérek belőle. Sőt! Ennyi elég is vót belőle, el kellene kezdeni gondolkodni rajta, hogyan tudnánk innen mihamarább lelépni, vagy meglépni.
És ha már az európaiságnál tartunk! Csöröge barátom kitűnő cikksorozata után a Szántai Lajos által előadásaiban gyakorta feltett kérdés jut eszembe: ,,Kihez is kéne fölzárkóznunk?"
Végezetül idézzünk még egy részt az Index írásából:

,,A Gyurcsány Ferenc őszödi beszéde miatt kirobbant 2006. őszi tüntetés- és zavargássorozat idején elkövetett rendőri túlkapások ügyében indult eljárások több mint 80 százalékában nem emeltek vádat [8], a símaszkban, azonosítószám nélkül ,,intézkedő" elkövetők azonosíthatatlansága és a rendőrség együttműködésének hiánya miatt.
Az ügyészség összesen 39 rendőr ellen tudott vádat emelni, és mint az az ilyen és ehhez hasonló ügyekben bebizonyosodni látszik, a bíróság ezekben az ügyekben bizonyítottság hiányában legalább újabb 80 százalékban felmentő ítéleteket [9] kénytelen meghozni.
Miközben még a Fővárosi Főügyészség szóvivője, Dr. Varga Gergely ügyész is tudja, hogy kik voltak a tettesek."
Forrás: Bodoky Tamás - Index

Úgy is mondhatnám, hogy nem túl rózsás a helyzetünk!
1 olyan országban élünk, ahol az állam tanúbizonyságát adta annak, hogy a gazdasági ellehetetlenítés mellett, immáron fizikai létezésében is fenyegeti a saját polgárait.
(És még csak véletlenül se gondolj arra, hogy esetleg valamilyen önvédelmi eszközt vigyél magaddal, amivel esetleg meg tudod védeni a szaros kis életedet, ha valamelyik utcakölöknek arra támad úri kedve, hogy beléd vágjon egy halefet a Blaha Lujza téren! Te, barátom, minden más művelt országgal ellentétben, ugyanis kizárólag csak arányosan védekezhetsz a téged ért támadás ellen! Hogy mi az arányos? Tudja nyüveg. Mindenesetre megnézném a jogalkotót, amint tizedmásodperc ideje van arra, hogy a felé száguldó penge elől kitérjen, ugyanakkor kitalálja az arányos védekezés módját, majd azt végre is hajtsa. Főként, ha támadói többen vannak. Ha hibázik, könnyen lehet, ő találja rács mögött magát, nem a támadók.)
1 olyan államban élünk, ahol az igazságszolgáltatásról egyre többen úgy vélekednek, hogy az már csak jogszolgáltatás. Azt hiszem ez szintén önmagáért beszél. Még akkor is, ha joghoz nem értő emberek vélekednek róla így.
1 olyan országban élünk - és talán ez a legnagyobb veszély!!! -, ahol az emberek közül sokan a közönybe és a fásultságba menekülnek. Miért veszélyes ez? Azért, mert ez a lassú rombolás és erózió alattomosan terjed. Nem olyan, mint egy hirtelen csapás vagy sokk, melynek következtében azonnal reagálni kell, hiszen bizonyos esetekben az életünk múlhat rajta. Ez a kór lassan, de alattomosan és kitartóan terjed. Észre sem vesszük, s mire felpillantunk, már nem marad belőlünk egy szál se. Még hírmondónak sem!
Ezt kell megakadályoznunk, ezt a folyamatot kell visszafordítanunk! És ez a mi feladatunk, nem is kevés!
Itt az ideje annak, hogy mindenki elgondolkozzon azon, mi az, amire csak úgy, hanyag eleganciával és nemtörődömséggel legyint egyet, és mikor van az, amikor fel kell emelnünk a hangunkat, mert vétkesek közt cinkos, aki néma.
Isten áldja Magyarországot!

A szocialista nagyváros öntudatos polgára
www.johafigyelunk.hu
FÚSZ

http://www.fusz.hu/node/7819
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: következésképpen, magánszemélyként, ellehetetlenítés, arisztotelészről, jogegyenlőségnek, politikustársait, rendszerváltozás, magisztrátusokat, nagyságrendekkel, kormánykoalíciót, nemtörődömséggel, megakadályoznunk, összejöveteleken, megnyilvánulások, posztkommunista, szolgalelkületű, honfitársainkra, bagatellizáljuk, elgondolkodtató, általánosságban, megvalósítására, jogbiztonságnál, megfeleltethető, tanúbizonyságát, felpántlikázott, szervírozásához, jogállamiságról, zavargássorozat, alátámasztására, meggyőződésének, jogszolgáltatás, szentenciájának, elmaradhatatlan, hangfelvétellel, rendőrszlenggel, miniszterelnök, nemzetközi helyzet, posztkommunista utódpárt, kézben járó, társadalmat gátlástalanul, kormányzást immáron, paplan fölé, örömszerzésen alapuló, totális káosz, egykori sztahanovista, szolgalelkületű ölebmédián, egyik cikk, helyén maradhatott, őszödi beszéd, kompromittálódott ügyészt, magyar társadalomnak, tekintélyes része, Fábry Sándor-féle, Európai Unióhoz, Európai Parlamentbe, Fővárosi Főügyészség, Fricz Tamás, Bodoky Tamás, Varga Tibor, Tudnak Önök, Európai Unióban, Bárándy György, Angel Mendoza, Kósáné Kovács Magda, Varga Tiborra, Mediterrán Moszkva, Varga Tibortól, Horn Gyulát, Lendvai Sipánka, Fővárosi Bíróság, Kruchina Károly, Kruchina Vince, Varga Gergely, Szántai Lajos, Gyurcsány Ferenc, Blaha Lujza,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Emlék  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  A végzet az  Környezetvédelem  Paul David Tripp Április 24  Esti kép  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Krisztinától  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban.  Gábor Dénes gondolata  A Föld napja  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Beney Zsuzsa - Sirató  A világnak égető szüksége van ...  Facebookon kaptam Krisztinától  Kellemes esti időtöltést  képre írva  Facebookon kaptam  Alvó cica  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Az udvariasság alapja: önismer...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  A végzet az  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Minden gyerek jó.  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bella István: Zsoltár  Szép estét kedves látogatóimna...  Muratáj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Sokkal bölcsebb a természet,  Beney Zsuzsa - Tavasz  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Életművészet  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  A lelki élet nem arról szól, ....  Ébredj  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Esti kép  Szent György nap  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  William Shakespeare idézet  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  Vannak arcok  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Életművészet 
Bejegyzés Címkék
nemzetközi helyzet, posztkommunista utódpárt, kézben járó, társadalmat gátlástalanul, kormányzást immáron, paplan fölé, örömszerzésen alapuló, totális káosz, egykori sztahanovista, szolgalelkületű ölebmédián, egyik cikk, helyén maradhatott, őszödi beszéd, kompromittálódott ügyészt, magyar társadalomnak, tekintélyes része, történésekből nagy, nagy fordulatot, azóta &#8222, központi politikai, széles néptömegek, szinte semmire, kettős állampolgárságról, nemzetet legjobban, távolról történő, fene nagy, szereplési vágytól, jelek szerint, cikk egymondatos, 2006 őszén, anyagot előzetesen, lyukas garast, jogszabályok megtartását, olyan intézmény, magyar jogrendszer, törvényesség egyik, általa vezetett, szakmai véleményét, bíróság épületében, rendőri bántalmazásos, meggyőződésének adott, megfelelő emberek, vádlottak padján, valódi tettesek, kevés stílusérzékkel, fővárosi főügyész, rendszerváltozás óta&#8221, köztudatba behozott, drága időt, másik érdekes, portál kommunikációja, internetes portál, cikk szerzője, dolog felett, ironikus hangvétel, posztkommunista hatalom, őszödi böszme, szemléletmódot tekintik, cikk írójához, lehető legnagyobb, vonatkoztatási szintet, miniszterelnök eftárshoz, tisztelt Olvasó, hatalmi ágak, magát műveltnek, egyszerű földi, egyik hatalmi, első szirénhangokat, rövid zárójelet, közhiedelem ugyan, három klasszikus, parlament összetett, faramuci szóval, teljes jogú, második számú, felelős magyar, egész nemzet, hatalom süppedős, népet leverő, ügyész mégis, egyszerű adófizető, saját államunkban, olyan országot, adott állam, fizikai létezésükben, egyszerű állampolgár, rövid részletet, politikai motivációra, legmélyebb tisztelettel, egész ügyet, legnagyobb verést, kőbányai rendőrkapitányság, kormánykoalíciót alkotó, idegen szép, hazánkban tartózkodó, szerv szerint, szerencsétlen rendőrök, gondolat erejéig, első ránézésre, utóbbi időben, hallgatóság soraiban, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3816
  • e Hét: 18046
  • e Hónap: 29157
  • e Év: 182653
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.